Ontwerp, vormgeving en opzetten van sites:

Bij 4Wdesign kun je ook je logo laten ontwerpen. Daarnaast is de vormgeving van je website in goede handen. 4Wdesign zorgt voor een duidelijk en mooi ontwerp naar jouw wensen. Je site wordt overzichtelijk en duidelijk.

Bemiddeling bij hostprovider:

Het vinden van een goede en betaalbare hostingpartij is niet altijd even gemakkelijk door het grote aanbod. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken naar een geschikte hostingpartij. We bekijken goed wat jij nodig hebt zodat je niet teveel betaalt aan onnodige extra’s.

Bemiddeling bij domeinregistratie:

Ook de domeinregistratie regelen we graag voor je. We bekijken samen welke extensie voor jou het beste werkt. Kun je met .nl voldoende mensen bereiken of wil je internationaal gaan? We kijken naar de voor- en nadelen en claimen jouw domeinnaam voor een ander er mee aan de haal gaat.

Beheer en onderhoud:

Wanneer je website in de lucht is, ben je nog niet klaar.  Je zult regelmatig updates moeten uitvoeren, opletten dat je geen spamreacties krijgt en ook je inhoud moet regelmatig aangepast zodat je vindbaar blijft. Heb je geen zin of tijd om je daar mee bezig te houden, dan verzorgen wij voor jou het beheer en onderhoud voor een klein bedrag per jaar. Heb je jouw site bij ons laten bouwen, dan is dat bij de prijs inbegrepen.

Restylen van bestaande sites:

Is je website niet meer van deze tijd? Wil je wel eens wat anders uitproberen? Dan kan 4Wdesign jouw website onder handen nemen. We zorgen er voor dat jouw site weer aan alle eisen van deze tijd voldoet. We maken hem responsive zodat je hem ook met een tablet of smartphone makkelijk kunt bekijken. Ook jouw nieuwe huisstijl voeren we voor je door.

Illustratie

Een tekening zegt meer dan 1000 woorden.
YH-Tekent (4Wdesign) maakt eenvoudige tekeningen die een situatie treffend en pakkend verbeelden. Je kunt de illustraties gebruiken bij uitleg van jouw visie en als ondersteuning bij lange stukken tekst. Het visueel maken helpt bij je communicatie. Wil je meer informatie? Ga dan naar https://yh-tekent.nl.